Репатриране

Изпаднали сте в ситуация на пътя? Нуждаете се от пътна помощ? Не се притеснвайте, можете да разчитате на Пътна Помощ Никси денонощно и във всеки един момент, идваме незабавно, независимо къде се намирате – АМ Тракия, АМ Хемус, АМ Струма, Витиня, Дупница или друга точка на България. Дори извън град София, ние реагираме светкавично бързо – до 40 мин след вашето обаждане! Не се колебайте да ни потърсите при нужда, а дори и просто за съвет – ние сме на разположение по всяко едно време за всякакви въпроси от ваша страна. Като верен помощник на пътя, ние ще се постараем да решим проблема ви дори по телефона. В нашата практика сме успявали да се справим с дадена ситуация дори само с един телефонен разговор. Ние няма да ви излъжем, само за да вземем парите ви. Напротив, ще се постараем да ви съдействаме, така че да сме на ваша страна.

Репатриране на катастрофирали автомобили

Всяко едно пътуване крие определени рискове, за които е добре да сме подготвени или най-малкото – да знаем как да реагираме в дадена ситуация. Разбира се, има и моменти, в които няма какво да направите и най-удачния вариант ще е да се свържете с пътна помощ. Точно затова е по-добре да се доверите на професионални услуги, като предварително се уверите в достоверността на сайта, който откриете в интернет.

Нека си представим следната ситуация: тръгвате на път, но претърпявате катастрофа – някой ви удря или вие него. Не се тревожете при нужда от пътна помощ, а просто ни се обадете! За да сме във ваша полза, ние се отзоваваме до минути и още по телефона ви казваме цялата цена на услугата в зависимост от състоянието на превозното средство, с което сте катастрофирали. Не бива да се притеснявате ако сте катастрофирали в делничен ден, та дори и на празник - на всеки се случва! В навечерието на Нова Година, Коледа, Великден, или 3ти март, нашите екипи ще ви окажат помощта, от която се нуждаете.

Има редки случаи на катастрофи, когато няма изтекли течности или нещо счупено по автомобила, както и ранени хора. Когато и превозното средство се движи безпроблемно, това означава, че можете да продължите спокойно по пътя си. Но в повечето случаи на тежки катастрофи, особено движейки се по извънградската пътна мрежа, или на магистрала, щетите могат да са по-тежки от очакваното. При счупени фарове или стъкла, повреда в кормилната уредба или ходовата част, изкривяване на окачване, ходова част или джанта, или друга по-тежка повреда, автомобилът ви няма да може да се движи. В такива случаи е добре да не оставяте автомобила си на пътя или да се опитвате да оправяте щетата сами. Решението се крие в едно единствено обаждане към нас, потвърждаване на местоположението ви, състоянието на автомобила ви и доуточняване на цената и след известно време вие вече можете да си почувате вкъщи.

В процеса на работа в наша основна цел се превърна товаренето на колата без да я повреждаме допълнително. Ние запазваме състоянието на вашия автомобил и правим всичко възможно професионално и без щети да качим автомобила на платформата и да го закараме, където е нужно в състоянието, в което е бил и когато сме получили вашето обаждане. Спецификата на всяка една катастрофа и случилото се с автомобила ви, превръща превозването в истинско предизвикателство, но Пътна Помощ Никси се справя отлично с всяка една поставена задача.

Като лидер бранша, Пътна Помощ Никси се стреми да предлага обслужване на високо ниво. Разполагаме с нужното оборудване, професионални машини и специализирана техника и умеем да се справяме с всяка трудност на пътя. Ето защо при катастрофа на пътя, действайте сигурно и се обърнете към нас, за да ви окажем така нужната помощ, без усложнения. Ние работим с едни от най-известните сервизи в София, така че при нужда от транспортиране до сервиз или препоръка за място, ние можем да ви съдействаме.

Репатриране в извънградски условия

Пътна Помощ Никси може да ви помогне, независимо в каква ситуация изпаднете. Често докато пътуваме по магистрала виждаме закъсала кола.

Не искаме да предизвикваме съдбата, но си представете, че това сте вие. Кое е първото нещо, което ще направите? Ще се обадите на близък човек или приятел, за да дойдат да ви помогнат. Те обаче не могат да реагират толкова бързо, повечето не разполагат с въже за теглене или пък няма да имат възможност да ви издърпат. Не би трябвало да се тревожите затова, ако се обадите на нас. С наша помощ, можете да мислите за нещо хубаво, докато колата ви е върху платформата и вие пътувате за вкъщи.

Превоз на МПС извън страната

Пътна Помощ Никси е дългогодишен експерт и професионалист в извозване на коли извън България. Нашият опит ни помага да се справяме с всяка една задача, независимо къде по света се намирате. Услугите ни се ползват в международен аспект, дори ако се намирате в Гърция, Турция, Сърбия, Македония, Германия, Австрия, Румъния, Унгария, Будапеща, и т.н.

Тръгнали сте на път извън граница с цел почивка или по работа, но изведнъж нещо се случва с колата ви и вие не можете да продължите като по план. Не се тревожете, защото ние ще дойдем и ще ви транспортираме до желана от вас локация. Още по телефона ще уточним с вас цената, която се смята на километър разстояние, за да няма скрити условия и още непредвидени разходи за ваша сметка. Нашият екип е в готовност да тръгне на път по всяко време, а сигурността и професионализма, който той ще ви даде не могат да бъдат оспорени. Те са на линия 24часа/7 дни в седмицата, без почивен ден и ще се окажат спасение от рисковото пътуване, което вие сте предприели.

В беда на пътя, Пътна Помощ Никси ще се окаже вашият верен и незаменим помощник, който ще ви прибере сигурно и бързо вкъщи!

Харесали сте си автомобил от чужбина и искате да го закупите. Това е лесно, но транспортирането му до страната се превръща в неразрешима за вас задача. От автокъщата ви казват безумно висока цена на услугата, но тук се появяваме ние. Екипът на Пътна Помощ Никси ще ви помогне във всяка една създала се ситуация и ще докара харесания от вас автомобил от чужбина. Подготвени сме за всяка една ситуация и ще приберем новата ви кола до избрана от вас локация. Независимо дали сте си харесали лека кола, джип или бус, за нас няма невъзможни неща и бихме се справили с всичко, та дори бихме се вписали и в бюджета ви.

Без значение дали сте аварирали или искате да закупите нов автомобил от чужбина, Пътна помощ Никси ще ви съдейства. Не се колебайте и вземете всичко в свои ръце. Просто ни се обадете, а след само един телефонен разговор наш служител вече може да пътува към посочената дестинация.

Ние сме на едно обаждане разстояние – Звънни сега: 0876208140!

Транспорт на МПС до КАТ

Харесали сте нова кола, за вас или пък за жена ви? Имате обаче съмнения, че е била ударена или просто не знаете дали тя е за вас. Или се чудите дали автомобилът има невидими дефекти по окачването, скоростите или пък двигателя.

На помощ идваме ние - можем да ви съдействаме да направите правилния избор при покупка на автомобил. Професионалният ни опит ни е срещнал с множество автокъщи, а някои от хората, с които работим са автомонтьори с дългогодишен опит в сферата. Това може да ви гарантира, че ще получите експертно и доверено мнение само с един поглед или тест за всеки един харесан от вас автомобил.

За да направите правилния избор и да не съжалявате, екипът на Пътна Помощ Никси е тук, за да се притече на помощ. Ние предварително ще проучим автокъщата, както и самия автомобил, и когато се уверим, че всичко е наред, ще ви помогнем в закупуването му. С нас можете да спестите време, нерви и излишни разходи по допълнителни ремонти след закупуване на автомобил. От вас се иска само да ни кажете бюджета, с който разполагате, специфични особености, които търсите в колата, както и какви са вашите притеснения.

Оставете на професионалистите от нашия екип и те ще ви помогнат в намирането на мечтания автомобил.

Бързина, сигурност, коректност, ниски цени и гаранция за добре свършена работа - това са само част от условията, които нашата фирма може да ви предложи.

Регистрация на МПС в КАТ

След успешно закупуване на нов автомобил идва и още един проблем: тя не е регистрирана, но трябва да се закара от точка А до точка Б, независимо дали това е КАТ или дома ви. Законово обаче няма как да превозвате такава кола без номера. За екипът на Пътна Помощ Никси обаче това не звучи като особен проблем. Не трябва и да притеснява вас, нашите клиенти. Ние ежедневно превозваме коли от автокъщи и ви помагаме безпроблемно и бързо да регистрирате своята кола.

Ако вие сте зает човек, работите в офис или имате собствен бизнес, нямате време за губене, но колата ви лесно и бързо да се сдобие с нови номера? Няма проблем.
Всички добре знаем или сме чували от приятели колко мъчително и бавно се случва регистрирането на нов автомобил. Чакането на километрични опашки може да е досадно и изнервящо! Ето защо, ние от Пътна Помощ Никси ви предлагаме най-доброто решение, което можете да вземете: наш служител може да свърши задачата вместо вас. Ние идваме на локация, посочена от вас, взимаме вашия автомобил и след като цялата документация е готова, вие получавате колата си с нови номера. Без излишни нерви и безплодно губене на време, ние ви помагаме да се съсредоточите върху собственото си ежедневие и да свършите неотложните си задачи, докато ние вършим цялата работа вместо вас!

Обадете ни се ако:

 • Новата ви кола се нуждае от първоначална регистрация;
 • Трябва да промените съществуваща такава;
 • Искате да смените собствеността на автомобила
 • Колата ви е спряна от движение и искате да я пуснете отново;
 • И други.

Ако пък колата ви е фабрично ниска, със спортно окачване или просто сте перфекционист и искате всичко да се случва по план? Не се притеснявайте, и ние искаме всичко да е перфектно и за нас винаги клиентът е на първо място. Работили сме с клиенти, чийто коли са били ниски, нови, или спортни (като: Lamborghini, Porshe ………) и досега няма такъв, който да е останал разочарован от нашия екип. Точно затова те ни се обаждат винаги, когато имат нужда от нашата помощ. С професионализма, с който нашия екип подхожда, ние винаги сме успявали не само да печелим, но и да задържаме клиентите си, като запазваме състоянието на колата им. С нашата специализирана техника и години опит, вие можете да сте сигурни, че колата ви ще е без драскотина след като я свалим от платформата.

Закупили сте автомобил от автокъща в друг град или от такава непосредствено извън града. Колата няма номера, няма как да се придвижи до КАТ, за да се регистрира. Управлението на такова превозно средство в свързано с редица проблеми, които могат да бъдат доведени. Подобни нарушения могат да струват скъпо, затова рискът не си заслужава. Ползването на професионална услуга в случая е задължително. Нужно е колата да се закара с оторизирано превозно средство с платформа. Ние от Пътна помощ Никси можем да реагираме бързо и да ви помогнем с придвижването на вашия нов автомобил до КАТ или до друга желана точка в страната. Ние ще се погрижим да качим бързо и безпроблемно колата ви, да я закараме до Контролните органи на КАТ и дори да ви помогнем с регистрацията ѝ.

Изтегляне на МПС от пропасти и канавки

В практиката ни сме се сблъсквали с десетки случаи на пропадане в пропаст или засядане в канавка, колкото и невероятно да звучи. Дали след катастрофа или не, изтеглянето на автомобила в такива случаи трябва да се случва изключително внимателно, бавно и контролирано.

Доста често при пропадане МПС-то е вече повредено или счупено, но това не бива да ви притеснява. Пътна Помощ Никси се състои от екип професионалисти, които ще реагират адекватно и спокойно в подобна ситуация. Ние винаги премисляме и изговаряме всички възможни варианти с вас – ако е възможно да има усложнения при операцията, вие винаги ще разберете първи за тях. Доверете ни се и заедно ще подберем най-добрия начин за справяне с подобна ситуация.

Засядане в канавка

Само по себе си, това ПТП е по-леко от двете, които споменаваме. И то обаче крие своите рискове и в никакъв случай при подобна авария не бива да предприемате нищо на своя глава. Един непрофесионалист, който никога не се е сблъсквал с подобен проблем, не би се справил изобщо, колкото и лесен за вадене да изглежда автомобилът.

Съветваме ви да не се доверявате на приятели или преминаващи, които ви уверяват, че могат да ви издърпат от канавката. Всъщност, това може да доведе до допълнителни инциденти, аварии и дори да бъде опасно за живота на околните.
Това, което можете да направите, когато попаднете в подобна ситуация е, на първо място да се успокоите и на второ, да се обадите на телефон 088 520 8110, за да ни разкажете какво се е случило, къде сте и какво е състоянието на автомобила. Ние ще се отзовем на помощ веднага след като се свържете с нас и ще изтеглим автомобила ви от канавката.

Изтегляне на МПС от пропаст

По-тежката процедура е при изтегляне на автомобил, пропаднал в пропаст. В подобна ситуация се изискват не само доста умения, но и съобразителност и поглед над нещата. След като се уверим, че всички пътуващи в автомобила са добре и нямат нужда от лекарска помощ, ние започваме с изтеглянето на вашия автомобил.

При подобен тип ПТП са нужни: професионално оборудване, солиден опит на екипът на пътната помощ, професионален подход и предварително планиране на действията, както и взимане на сериозни мерки за безопасност преди акцията да се извърши. Всичко това е свързано със солиден бекграунд от страна на фирмата и е важно тя да бъде избрана според опита, като именно това ви гарантира успешно справяне с предизвикателството.

На пропадането в пропаст със сигурност не бива да се гледа като на шега – то може да е опасно за вас, за околните и да ви доведе в доста сериозна ситуация с необратими последствия. Внимателното подбиране на професионален екип за пътна помощ е от съществено значение и би се отразило на вашето здраве, на вашия автомобил и не на последно място по важност – на вашия джоб.

Не правете компромис с нито едно от изброените неща и се свържете с нас при нужда от помощ – 0876208140.

Пътна Помощ Никси – експерт в тегленето на автомобили!

Смяна на спукана гума на място

Една от 5 аварии на пътя включват спукана или спаднала гума. Може би ви се е случвало внезапно да се случи нещо на пътя и вие да нямате крик, ключ, помпа или резервна гума? А може би не знаете как да ги използвате? Не губете време, заложете на сигурно и бъдете спокойни, че всичко ще свърши благополучно - доверете се на професионалните услуги на Пътна Помощ Никси.

Как точно се случва смяната на спукана гума? На много шофьори им се случва да спукат гума някъде по пътя, дали ще е в малка уличка или голям международен път – навсякъде е осеяно с дупки и неравности. Независимо дали сте попадали в такава ситуация или не, нека си представим, че оставате на пътя с тази авария. Първото нещо, което трябва да направите е да проверите с какво разполага колата ви. В нея трябва да имате:

 • Крик;
 • Гаечен ключ;
 • Резервна гума или спрей с пълнител;
 • Помпа за гуми.

Нямате нищо от това, не се ориентирате или не знаете кое за какво служи и как се използва? Не се тревожете, нищо от това не бива да ви притеснява. Ето защо на ред е и втората стъпка при такива обстоятелства: Обаждате се на телефон 0876208140 . Казвате ни местоположението си, описвате проблемът и условията, в които се намирате, а ние ви казваме цената на цялостната услуга. Когато всичко е изяснено, следва просто да останете в колата си и да ни изчакате. Нашият мобилен сервиз идва до 30 минути в рамките на град София, а безпомощната ситуация е предотвратена и след минути работа вие можете безпроблемно да продължите по пътя си!

В редки случаи, когато аварията е по-тежка и реакцията ни е ограничена от външни фактори, можете да разчитате и за преместването на автомобила до безопасно място или до най-близкия сервиз. Качването на нашата платформа или изтеглянето ще се случи бързо и сигурно за вас самите и вашия автомобил.

Ако нямате нужните опит и компетенции или ви липсват инструменти и не знаете дали ще успеете да се справите, обадете се на Пътна Помощ Никси. С нашите умения, можете да сте спокойни, че попадате в сигурни ръце. Отзоваваме се денонощно, идваме бързо и ви помагаме във всяка една ситуация, по всяко едно време, независимо къде се намирате.

Подаване на ток

На всеки един от нас поне веднъж му се е случвало колата му да не запали. Има няколко основни предпоставки за подобен проблем:

 • Колата не е била използвана отдавна;
 • Акумулаторът ви е за смяна;
 • В МПС-то има консуматор на ток, за който вие не знаете;
 • Забравили сте светнати фарове, дневни светлини, мигачи или габарити;
 • Оставили сте радиото включено;
 • Алармата ви се е включила и е изразходила целият ток, преди вие да я спрете;
 • Студеното време е изтощило акумулатора;
 • Друга по-сериозна повреда като: хлабав/скъсан ремък; не добър контакт на кабела, стигащ до алтернатора и т.н.;
 • И други.

Може би това от което се нуждае колата ви е просто стартов ток. Толкова лесно звучи, нали?! Но може би няма да е толкова лесно, ако извикате съседа да го свърши вместо професионалист. Всъщност, проблемът може нагледно да е разрешен, но ако подаденият ток не е достатъчен, колата може да не запали и при следващо загасване на двигателя, или пък по-лошо: да изгасне по време на движение. Преди да сте се ядосали, ние ви предлагаме бързо и рационално решение като ви измъкнем от всяка една създала се ситуация. Доверете се на екипа ни от професионалисти – те не само ще решат проблема ви, а ще предотвратят и по-нататъшни усложнения и изпадане в ненужни разходи.

Много хора си мислят, че подаването на ток е нещо лесно и се случва безпроблемно, но ние съветваме да си спестите главоболията и да не се опитвате да вършите работата на специализираните в сферата. Пътна Помощ Никси ще ви спести изпадането в крайност, както и някой лев. Независимо, че акумулаторът ви е нов, или някой ваш познат си е купил кабели за стартов ток, това не бива да ви кара да се чувствате по-спокойни. Повечето подобни са китайски и могат дори да доведат до проблеми, ако не се използват правилно или не подадат достатъчно захранване. Ако се колебаете дали да се обадите на професионалист – ами, не се бавете и го направете! Дори да не дойдем на място, ние ще ви помогнем да излезете от ситуация и по телефона. С нашите професионални кабели, стартера ви ще завърти мигновено, а колата ви ще запали безпроблемно. Ние ще останем с вас още малко, за да се уверим, че всичко с колата ви е наред.

Не рискувайте автомобила си – ние ще ви съдействаме да го запалите лесно и бързо!

Мобилен сервиз

Пътна Помощ Никси разполага и със специализиран мобилен сервиз за автомобили получили внезапна авария на пътя, претърпели лека катастрофа, при свършило гориво или изтощен акумулатор. Бихме могли да стигнем и до трудно достъпни места като молове, подземни гаражи и др. с нашия специализиран автомобил. С него диагностиката на пътя, малките ремонти и нужна помощ се превръщат в лесна задача. Можете да разчитате на моментално отзоваване, без допълнителни такси – до 30 мин в градски условия в зависимост от трафика, както и качествено и коректно решение на вашия проблем.

Част от обслужваните от нас квартали в София са: Изгрев, Слатина, Редута, Яворов, Оборище, Илиянци, Обеля, Модерно предградие, Суходол, Бункера, Горубляне, Дървеница, Гара Искър, Полигона, Христо Ботев, Васил Левски, Хаджи димитър, Стефан караджа, Малашевци, Орландовци, Надежда, Връбница, Младост, 1, 2, 3, 4, Дружба, Банишора, Овча купел, Бъкстон, Красна поляна, Лозенец, Павлово, Бояна, Драгалевци, Симеоново, Княжево, Борово, Бели Брези, Хладилника, Гео Милев, Център, Стрелбище, Иван Вазов, Хиподрума, Лагера, Сердика, Зона Б5, Б18, Б19, Люлин, Западен парк и всички останали в рамките на града.

Паркинг

Пътна Помощ Никси предлага на своите клиенти денонощен паркинг, в който може да приберете своята кола, джип, бус или кемпер на сигурно място. При настъпило ПТП, оставете нашия екип да се погрижи за вашия автомобил, а ако няма къде да го оставите за през нощта или докато отсъствате – имаме решение за вас. Нашият денонощен охраняем паркинг ще „приюти“ автомобилът ви за нощ, две, или за колкото имате нужда.

Сервиз

Повредата в автомобила ви е по-сериозна и вие няма на кого да се доверите, за да я поправи? Пътна Помощ Никси ви предлага услугите на доказан автосервиз, към който можете да се обърнете и при злополука на пътя денонощно. Екип от професионалисти ще обслужат основно автомобила ви или ще извършат необходимите текущи ремонти по него.

Сред едни от най-често срещаните ремонти са тези по ходовата част на автомобила. Те се налагат често, поради влошеното състояние на пътната обстановка в големите градове като София и Пловдив, както и извън тях. Множеството дупки и неравности налага подмяна на различни части на окачването (амортисьори, шарнири, тампони, носачи, пружини и др.) Разбиването на окачването може да се случи и по време на произшествие на пътя, така че не пренебрегвайте хлопанията при неравности, а незабавно се консултирайте със специалист.

Пълното обслужване на автомобила също е нещо, което не бива да се поставя на втори план. Смяната на филтри (маслен, въздушен, горивен и пр.), доливане на спирачна течност и антифриз, както и подмяна на текущи проблемни части в колата, като например, външен ремък, водна помпа, ангренажен ремък и др.

Навременното обслужване е от изключителна важност за вашата сигурност и за предотвратяване на по-нататъшни повреди на автомобила.

При желание от ваша страна, сервизът ни предлага и пълна автодиагностика на вашия автомобил. Нашият екип разполага с най-новите софтуери за всяка марка и модел автомобил. Тя може да се случи на място, като предварително запазите час и уточните адрес с наш служител. Той идва на посочената локация и прави пълна диагностика на вашия автомобил. Бързо, лесно и без дори да идвате на място при нас. Обадете се на 0876208140 и запазете своя час при наш служител.

Разбира се, ако се нуждаете от пътна помощ и извозване на вашия автомобил, нашият екип е на разположение, независимо дали вашият автомобил е повреден, ударен или просто има нужда от текущ ремонт. Ние репатрираме всякакви МПС-а в каквото и да е състояние с най-новата професионална техника. Високият клас лебетка и падащите ни платформи могат да качат тежкотоварни камиони, извънгабаритни бусове, бронирани коли или джипове, кемпери.

Пътна Помощ Никси е на ваше разположение 24 часа денонощието, 7 дни в седмицата. Без почивен ден и отпуска, отговаряме на вашето обаждане веднага и пристигаме при вас до 30 минути в рамките на града.

Сключване на застраховка каско и ГО

Освен всичко останало, при нас можете да сключите и всякакъв вид застраховка, на която и да е компания, без допълнително заплащане за услугата, в удобно за вас време.

Всеки регистриран автомобил в България трябва по закон задължително да притежава застраховка „Гражданска Отговорност“, независимо дали е в движение или не. Тази застраховка служи за изплащане на обезщетение за имуществени и неимуществени вреди (болки и страдания) на трети страни при ПТП виновно причинено от водача, притежател на застрахованото МПС.

Застраховка „Каско” на моторни превозни средства е доброволна и осигурява най-пълната застрахователна защита на вашия автомобил. Застраховката покрива пълна загуба или частична щета по автомобила като резултат от проявление на следните рискове: пожар; природни бедствия; пътнотранспортно произшествие, включително щети в паркирано състояние; злоумишлени действия на трети лица; кражба / грабеж, и др.

Предлагат се допълнителни покрития като: покритие за гуми, разнообразни варианти на ползване на пътна помощ и асистънс при застрахователно събитие и техническа повреда.
Застраховката е валидна за територията на Република България, а разширение за чужбина се осигурява безплатно или срещу допълнителна премия, в зависимост от условията на застрахователя.

Цената на застраховката се определя съгласно тарифните условия на избраната от потребителя застрахователна компания. Ние работим с някои от водещите такива в България: Армеец, Бул Инс, Лев Ис, Алианц и др.

При нас можете да сключите и застраховка Автоасистънс за чужбина, застраховки „Живот“ и имуществени застраховки.