Кои сме ние?

Пътна помощ „Никси ЕООД“ е една от малкото лицензирани компании в оказването на всякакъв вид пътна помощ в България. За своите дълги години опит в сферата, качеството на предлаганите от нас услуги е нещо, с което с гордеем.

Завидният опит и на всеки от служителите на Пътна помощ Никси, ги прави способни да реагират бързо и адекватно на всяка създадена ситуация. Индивидуалният подход и обучението, през което те преминават, спомагат за предоставянето на качествено и надеждно репатриране на вашия автомобил.

С времето нашият екип доказва, че нито една авария на пътя не може да бъде проблем, с който те не могат да се справят. С множеството препоръки и положителни коментари от частни клиенти, но и бизнес партньорите ни относно нашите служители, Пътна помощ Никси се позиционира на пазара като професионален доставчик на услугата пътна помощ.

Достъпът до съвременна техника ни позволява да успяваме да репатрираме ударени леки коли, джипове, бусове, мотопеди, мотоциклети, трактори, мотокари и друга селскостопанска и строителна техника.

Стремим се да поддържаме високо ниво на комуникация с клиентите си, като никога не бихме ги оставили да чакат и бихме отговорили на всеки един техен въпрос.
При нужда от помощ на пътя, Пътна помощ Никси е партньорът, на който можете да разчитате 24 часа, 7 дни от седмицата с денонощна телефонна линия, на която да ни потърсите.

„Никси ЕООД“ предлага денонощна пътна помощ в страната и чужбина, от която можете да се възползвате по всяко време. Ние ще се отзовем на помощ за всякакъв вид превозни средства – от мотопеди и мотори, до тежка техника като трактори и мотокари. Реагираме в рамките на 30 минути, 7 дни в седмицата, независимо от вашето местоположение. Можете да разчитате на висок професионализъм и отговорност от наша страна, като доказан доставчик на услугата пътна помощ. Ние се стремим винаги да поставяме клиентите си на първо място, като помагаме в трудните за него ситуации и му предоставяме качествена услуга и добро отношение.

Можете да позвъните на нашя телефон 0876208140 по всяко време, от всяка точка на страната - Благоевград, Ботевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Добрич, Дупница, Ихтиман, Казанлък, Карнобат, Ловеч, Нова Загора, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Русе, Сандански, Свиленград, Севлиево, Сливен, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Чирпан, Шумен, Ямбол, на АМ Тракия или на АМ Струма.

Направете правилния избор и изберете Пътна помощ Никси дори при екстремни обстоятелства и бъдете сигурни, че ще приберете автомобила си благополучно вкъщи! Ние ще ви помогнем във всяка една ситуация, като покажем завиди умения, бърза реакция и перфектна подготовка.

Нашата мисия е да бъдем най-добрите, затова се стремим да предложим на нашите клиенти качествена и същевременно бърза услуга. Ето защо, репатрирането на здрави или катастрофирали автомобили се превърна в нашата страст и в момента Пътна помощ Никси е една от водещите фирми именно в този сектор. Няма значение какво е вашето МПС – мотопед, мотор, лек атомобил, джип, бус, селско-стопанска или транспортна техника- ние ще се отнесем към вашия проблем с разбиране и желание за съдействие. Екипът, с който работим е обучен да се справя във всяка една екстремна ситуация с автомобила ви, неговото транспортиране и по-нататъшно обслужване.

Спукахте гума? Горивото ви свърши? Нуждаете се от превозване на повреден автомобил? Или пък имате нужда от помощ след катастрофа? Търсите сигурен и бърз начин за справяне с вашия проблем, възникнал по време на движение? Колата ви изгасна, протече или възникна механична повреда, а трябва да стигнете навреме?

Не търсете повече, попаднали сте на правилното място!

Можете да се свържете с нас на телефон: 0876208140. Подхождаме индивидуално към всеки клиент, като гарантираме висококачествена услуга и в същото време, спестени пари от ваша страна. Въпреки, че основната ни дейност е в сферата на репатрирането и оказването на пътна помощ, ние предлагаме и други типове услуги, които биха ви засягали ако сте участник в пътно-транспортната обстановка.